607.570 PRODUKTŮ - 71.661 KÓD VÝROBKU: - 61.620 EAN



novinky

Vítejte na stránkách B2Bhodinky.cz!

Největším velkoobchodním on-line portálu hodinek a šperků světových značek, nabízíme 30.000 modelů a statisíce produktů!
Zároveň také nabízíme příslušenství k hodinkám (baterie, řemínky, náhradní díly, vitríny), sluneční brýle a módní doplňky.

B2Bhodinky.cz prodává pouze a exklusivně obchodním firmám a díky přímým vztahům se světovými hodinářskými společnostmi Vám můžeme nabídnout jako jediní ty nejlepší, nejjednodušší podmínky nákupu a současně nejnižší velkoobchodní ceny na obchodním trhu.

ZAREGISTRUJTE SE a přesvědčte se, že naše velkoobchodní nabídky jsou ty nejlepší na trhu!

Distribujeme exklusivně velkoobchodům, kamenným obchodům, distributorům a ostatním prodejcům tisíce položek těch nejlepších značkových hodinek, a to jak módních (D&G, Emporio Armani, Breil, Calvin Klein, Guess, Hamilton, Morellato, Miss Sixty, Nautica, Tissot, tak mnoho mnoho dalších..). Dále také sportovních hodinek (Casio, Sector, Swatch, Fila, Dunlop, Citizen, Oregon, Puma, a další...). Jedná se o produkty hlavních výrobců hodinek jakými jsou Binda a Fossil Group, The Swatch Group, Casio a Morellato&Sector S.p.a.. Kromě hodinek naše společnost velkoobchodně distribuje také šperky světoznámých značek jakými jsou např. D&G Jewels, Guess, Morellato, Moschino, Miss Sixty, Swatch bijoux, Calvin Klein Jewelry a mnoho dalších...

Naše nabídky jsou denně aktualizovány a nabízí Vám tu nejsnažší cestu k nákupu, která je k dispozici na evropském a světovém obchodním trhu, a to bez nutnosti jakýchkoliv licencí, smluv či nutnosti objednání velkých kolekcí od jednotlivých distributorů. My Vám nabízíme velkoobchodní nákupy bez jakýchkoliv omezení! Jinými slovy, překonáváme za Vás všechny překážky typické pro oficiální velkoobchodní nákup u jednotlivých distributorů. Díky struktuře našeho velkoobchodu je přes nás nákup velice jednoduchý a přímý.

Chcete-li mít přístup do našeho seznamu velkoobchodních cen je za potřebí se jednoduše při Vaší každé návštěvě přihlásit pomocí Vašeho přihlašovacího jména a hesla:

Pokud přihlašovací jméno a heslo nemáte, zaregistrujte se a poté vyčkejte na naše schválení potvrzovacím e-mailem. Pro úspěšnou registraci je zapotřebí splnit podmínky se souladem s údaji v Živnostenském či Obchodním rejstříku s platným IČ

B2Bhodinky.cz se zabývá pouze velkoobchodním prodejem, prodáváme pouze obchodním firmám.
sledování zásilek

infolinka

info_pingui

V sekci INFO naleznete všechny informace užitečné pro správnou navigaci na webu.


domande_pingui

Otázky&Odpovědi naleznete všechny odpovědi na Vaše dotazy


tel_pingui

Máte dotaz?
Kontaktujte nás na tel.: +420 541 211 405 nebo info@b2bhodinky.cz
rádi vám pomůžeme.



partneři & výhradní distribuce

AMBROSINI JEWELS
Guardo
MANA MK
Pierre Lannier
VESPA