607.570 PRODUKTŮ - 71.661 KÓD VÝROBKU: - 61.620 EAN


ZÁRUKY/REKLAMACE



VRÁCENÍ VÝROBKU / REKLAMACE:



Garantujeme, že všechny námi nabízené výrobky jsou bez závad, plně funkční v originálním balení spolu s návody, manuály a záručním listem od výrobce.

Prodávané výrobky naší společností jsou jen nejlepší značky a produkty jsou dodávány s plnou oficiální zárukou.
V případě, že by se na výrobku objevily některé vady, za které zodpovídáme, převezmeme veškeré starosti a výlohy spjaté s reklamací za Vás.

 


 
U všech hodinek nabízených k prodeji, jsou nejprve zkontrolované baterie, kdyby výjimečnou nepozorností došlo k tomu, že byste měli obdržet produkt s vybitou baterií, žádáme Vás o překontrolování stavu baterie před začátkem hledání práva na reklamaci. 

Pokud budeme mít nějaké speciální nabídky zboží, které nejsou v optimálních podmínkách, budeme to jasně uvádět v popisu nabízeného produktu.

 

V případě, že nám budete vracet reklamovaný výrobek, je zapotřebí abyste prosím vyčkali na naší autorizaci, kterou od nás obratem obdržíte na Váš e-mail. Nejprve Vás požádáme, abyste kontaktovali oddělení péče o zákazníky na e-mail: podpora@b2bhodinky.cz  a uvedli následující:

  - č. objednávky zakoupeného produktu:

  - artikl produktu:

  - typ závady:

  - stav výrobku (použité/nové) :

 

 

Po obdržení naší autorizace, zašlete reklamovaný výrobek řádně zabalený a pojištěný proti ztrátě na níže uvedenou adresu: 

ZAGO s.r.o.

Cejl 40/107

602 00 Brno

 

 


Reklamované produkty je třeba zasílat na naší adresu kompletní, tedy včetně krabiček, manuálů a záručních listů, respektive se vším co jste k danému produktu obdrželi. Bez tohoto příslušenství nemůže být reklamace uplatňována.
 
Za vyřízení neoprávněných reklamací vám můžeme fakturovat.

 

Pro případ, že obdržíte výrobek s jakoukoliv závadou, informujte nás prosím co nejdříve avšak nejpozději do 8 dnů od převzetí zboží (viz termín dodání)

Po tomto datu nebude již Váš požadavek zohledněn.

Ujišťujeme Vás, že výrobky odpovídají normám české a Evropská unie (EU) a současně Vás informujeme, že nejsme výhradními distributory nabízeného sortimentu s výjimkou značek ALVIERO MARTINI, BREIL, HIP HOP, CHRONOSTAR, MARK MADDOX, NAUTICA, PIERRE LANNIER, SECTOR, VERSUS VERSACE, VICEROY, YONGER & BRESSON AUTOMATIQUE.
 

 

 

ZÁRUKA NA VÝROBEK: 
 
Všechny výrobky prodávané naší společností jsou nejlepší značky a produkty jsou dodávány s plnou oficiální zárukou. 
 
Podle zákona jsou všechny produkty, které se vztahují ke konečnému spotřebiteli, se zárukou 24 měsíců. Tato záruka podle evropského práva musí být podle výrobce (v případě produktů z evropské produkce) nebo dovozce (v případě produktů z produkce mimo Evropu).
 
Adresy Národního centra pro pomoc [World Service Centre (záruční servisy)] jsou obvykle vždy uvedeny na záručním listě, rovněž tyto adresy naleznete na oficiálních stránkách výrobců. Pokud budete mít jakékoliv problémy, naše společnost je vždy k dispozici, aby Vám pomohla, ale v žádném případě naší společnosti nemůže být uložena povinnost poskytnout další záruky nebo nahrazení této poskytované veřejné oficiální podpory.

Naše společnost zajišťuje:
 
Záruční a pozáruční servis značek: PIERRE LANNIER, BREIL, HIP HOP, MARK MADDOX, VICEROY, YONGER & BRESSON AUTOMATIQUE.

Záruční servis značek: ALVIERO MARTINI, NAUTICA, VERSUS VERSACE, SECTOR NO LIMITS, CHRONOSTAR.

 

Pokud budete potřebovat pomoc/poradit, obraťte se prosím na náš zákaznický servis (Po-Pá: 9:00-11:30,  12:30-17:00)

Tel.: +420 541 211 405 (volba 1)

Fax: +420 491 512 550

E-mail: podpora@b2bhodinky.cz