692.158 PRODUKTŮ - 74.174 KÓD VÝROBKU: - 63.672 EAN




HODINKY OMEGA A CITIZEN



Švýcarská tradice VS japonská inovace

Nezobrazují-li se Vám informace korektně, klikněte prosím  ZDE

Logo wwt
 

HLAVNÍ STRÁNKA  |  HODINKY | ŠPERKY | MÓDNÍ DOPLŇKY | DROPSHIPPING



OMEGA watches

OMEGA
165 let švýcarské dokonalosti, spolehlivosti a kvality

Hodinky Omega jsou považovány za vrchol značky společnosti Swatch Group. Jejich přesnost, spolehlivost a všestrannost společně se skvělým vzhledem jsou důvodem, proč se právě ony staly velmi oblíbenými mezi herci a známými osobnostmi. Nosil je například celosvětově oblíbený tajný agent 007 James Bond a mnoho dalších. Nemluvě o tom, že právě tyto hodinky byly vytvořeny pro posádku raketoplánu Apollo 11, při jejich cestě na měsíc.

Úspěch této značky je vyvážen tradicí a inovací, stejně jako u řady dalších hodinek. Mezi ně patří například sportovní kolekce Chronograf Speedmaster nebo kolekce hodinek pro potápění Seamaster, které dokonale uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

Prohlédněte si nabídku exkluzivních hodinek omega v našem velkoobchodě!
 

CITIZEN watches

CITIZEN
Nejprodávanější modely za outletové ceny

Japonští mistři jsou obecně proslulí svou inteligencí a dokonalostí prakticky ve všem, čeho se jen jejich ruce dotknou. Jsou tak pochopitelně velkou inspirací pro tým vývojářů a hodinářů značky Citizen, kteří tento postoj přenáší do výroby hodinek a vytváří jedny z nejpřesnějších a nejkvalitnějších hodinek na světě.

Pouzdra hodinek jsou vyráběny z Titanu, který přestože je velice lehký, snese i to nejextrémnější zatížení. Mezi nejznámější modely patří například oblíbená edice Promaster, kterou nejvíce ocení potápěči, nebo například multifunkční Skyhawk, nepostradatelný společník profesionálních pilotů. Hodinky Citizen se řadí mezi nejvýkonnější a nejlepší na trhu.

Objevte je také Vy prostřednictvím naší jedinečné nabídky!

 

 

Obdrželi jste tuto zprávu, protože jste registrováni na naší webové stránce. Nesdělujeme Vaše údaje třetím stranám, respektujeme Vaše soukromí. Pro více informací navštivte naše webové stránky. Tento e-mail je posílán automaticky: neodpovídejte na něj. Na všechny dotazy Vám rádi odpovíme na zákaznické lince: +420 541 211 405 volba 1 nebo na e-mailové adrese: info@b2bhodinky.cz.

 
Uložte si naši e-mailovou adresu: news@b2bhodinky.cz do svých e-mailových kontaktů, ať se Vám naše zprávy nikam nezatoulají. 

footer wwt