757.902 PRODUKTŮ - 75.292 KÓD VÝROBKU: - 65.874 EAN




TIMEX ARCHIV - “VINTAGE” PRVNÍ KOLEKCE TIMEX NAVRŽENÁ V MILÁNĚ



Všechny bestsellery s inovací řemínků vyrobených ze 100% italských látek!

 Červen 2019....

 

testata b2bhodinky.cz

 
TIMEX ARCHIVE   


"TIMEX ARCHIV"

Timex vepsal novou stránku do života svých bestsellerů

"Timex Archive" je novým výrazem hodnot předávaných ve společnosti Timex od roku 1854 z Waterbury v Connecticutu až do přítomnosti. Pojem "archiv" a "nadčasová minulost", který odkazuje na znalostí a know-how zakořeněného ve výzkumu, kvalitě, inovacích a stylu, které vždy charakterizovaly značku Timex.
Tyto hodinky - původně vyrobené pouze pro italský trh - byly distribuovány pouze do nejlepších světových módních obchodů a prodejen. Timex International se nyní rozhodla distribuovat je po celém světě 🌍!

Nyní jsou k dispozici na našem skladě na velkoobchodním portále věnovaném prodejcům hodinek a módy: ACADIA, WATERBURY, SCOUT BROOK, CAMPER, WEEKENDER a více.

OBJEVTE TUTO NABÍDKU HNED:

LIMITOVANÉ MNOŽSTVÍ - AŽ 75% SLEVA

 

 

TIMEX ARCHIVE


TIMEX ARCHIVE

Tuto zprávu přijímáte, protože jste registrováni na našich stránkách. Vaše údaje nesdělujeme třetím stranám, s ohledem na vaše soukromí. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Tento    e-mail se automaticky odešle: případné odpovědi na tuto zprávu nebudou přečteny nebo na ně nebude odpovězeno. Chcete-li se odhlásit, klikněte prosím zde
FOOTER