692.902 PRODUKTŮ - 74.324 KÓD VÝROBKU: - 63.828 EAN




JARNÍ OBDOBÍ JE TU! VYBERTE SI ZBRUSU NOVÉ BRÝLE SVĚTOVÝCH ZNAČEK!



RetroSuperFuture | Ana Hickmann | Tommy Hilfiger

a také: Max Mara, Love Moschino, Polaroid, Fossil, Hugo Boss, Carrera, Marc Jacobs, Jimmy Choo!...

testata b2bhodinky.cz

RetroSuperFuture | Ana Hickmann | Tommy Hilfiger

Jaro je tady a my Vám nabízíme zcela nový a široký výběr super cool brýlí značek: Max Mara, Love Moschino, Polaroid, Fossil, Hugo Boss, Carrera, Marc Jacobs, Jimmy Choo a tři top značky, které Vám nyní představujeme --> RetroSuperFuture | Ana Hickmann | Tommy Hilfiger  

RetroSuperFuture je relativně mladá značka, která byla uvedená na trh v roce 2007. Díky spolupráci se světovými známými osobnostmi jako jsou Kanye West, Beyonce, Lady Gaga and Daft Punk se rychle stala jednou z nejúspěšnějších značek na scéně brýlí.

Ana Hickmann je slavná brazilská modelka, která navrhla kolekci brýlí a slunečních brýlí, které jsou určené ženám s klasickými ale také s geometrickými tvary. Vyznačují se různými barvami, materiály a také efekty aplikovanými na čočky brýlí.

Tommy Hilfiger kolekce brýlí ztělesňující značku "preppy" životního stylu, která se stala globálním symbolem všech, kteří mají amerického ducha.

RETROSUPERFUTURE

ANA HICKMANN SLEVA AŽ -77%

ANA HICKMANN

TOMMY HILFIGER SLEVA AŽ - 80%

Tommy Hilfiger sunglases

Tuto zprávu jste obdrželi, protože jste zaregistrováni na našem webu. Vaše údaje nesdělujeme třetím stranám, respektujeme vaše soukromí. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Tento e-mail je automaticky odeslán: případné odpovědi na tuto zprávu nebudou přečteny ani na ně nebude odpovězeno. Chcete-li se odhlásit, prosím klikněte zde

FOOTER